Nieuwe Tuinen

De organisatie is altijd op zoek naar nieuwe tuinen. Grote of kleine Tuinen, dat maakt niet uit. Uw tuin moet wel aan de voorwaarde voldoen dat hij in de Boerenhoek ligt. U kunt bij aanmelding van uw tuin zelf aangeven of uw tuin op beide datums (1e + reservedatum) beschikbaar is of niet. Wilt u meer informatie of wilt u zich aanmelden? Mail dan naar contact@hobbyenkunstroute.nl, of bel Yvon Haakman-Rienderhoff 06 10059851

Hobbyisten en Kunstenaars gevraagd

Naast tuinbezitters kunnen hobbyisten en kunstenaars zich aanmelden. Wij streven naar een zo groot mogelijke diversiteit. Ook juichen we het toe als u actief met uw passie bezig bent. Om bekendheid aan de dag te geven maken wij hiervoor reclame door middel van onder meer een affiche, flyers, advertenties en website. Als tegenprestatie vragen wij van u als deelnemer een kleine bijdrage, te weten:

  1. Alleen aangeboden tuin: gratis
  2. Eigen tuin met eigen kunst: € 7,50
  3. Kunstenaar/hobbyist: € 10,00
  4. Groepen vanaf 5 personen: € 50,00

Info of aanmelding: email: contact@hobbyenkunstroute.nl

Tel: Y.Haakman-Rienderhoff 06 10059851

Boerenhoek op Facebook

De Hobby en Kunstroute heeft ook een Facebookpagina. Volg ons en blijf op de hoogte van het laatste nieuws. En reageer, bijvoorbeeld door de door u gemaakte foto’s te publiceren.