Op zoek naar nieuwe tuinen in de Boerenhoek van Enkhuizen

De 14e Hobby en Kunstroute in de Boerenhoek van Enkhuizen staat voor de deur. Op zaterdag 18 mei van 11.00 – 17.00 uur vindt de 14e Hobby en Kunstroute plaats in de Boerenhoek van Enkhuizen. Veel bewoners van dit deel van Enkhuizen geven kunstenaars/hobbyisten de mogelijkheid hun werk te exposeren in hun tuin. Verrassend hoe royaal die tuinen zijn en soms ook niet, maar de organisatie probeert ook in een kleine ruimte passende creatieve werken te plaatsen. Bent u creatief en wilt u uw werk ook wel eens aan een groter publiek tonen? Tijdens de Hobby en Kunstroute heeft u die mogelijkheid. Als u er over denkt ook wel een mee te willen doen, wij sturen u graag de informatie. Bovendien zijn wij altijd op zoek naar nieuwe tuinen. Dus als u twijfelt om deel te nemen, hak de knoop door, zelf beleef je er ook plezier aan. U kunt mailen of bellen voor informatie met Jack: tel. 06 18434657, 0228 316511 of Yvon: tel. 06 10059851, 0228 317149.

Boerenhoek op Facebook

De Hobby en Kunstroute heeft ook een Facebookpagina. Volg ons en blijf op de hoogte vanhet laatste nieuws. En reageer, bijvoorbeeld door de door u gemaakte foto’s te publiceren.

Kunst op websites

Steeds meer deelnemers aan de Hobby en Kunstroute van Enkhuizen beschikken over een eigen website. Onder de knop ‘Deelnemers’ kunt u al een indruk krijgen van hun werk. Wel komen de kunstuitingen straks geëxposeerd in de tuinen veel beter tot hun recht.

Bestuur zoekt versterking

Het bestuur van de Hobby- en Kunstroute Boerenhoek zoekt versterking. Een aantal leden zijn al vanaf de eerste editie actief en willen nu plaatsmaken voor anderen. Interesse? Neem dan contact op met Yvon Haakman (secretaris): Venuslaan 74, 0228-317149, ap.haakman@quicknet.nl